Обрати сторінку

Акриловий камінь Corian

Штучний камінь Corian – це кращий варіант з усіх марок цього матеріалу.
Corian виробляє американська компанія DuPont, яка є творцем штучного каменю. Він був винайдений в лабораторії DuPont в 60-х роках минулого століття, а технологія виробництва трималася в секреті довгий час. Громадськість уперше побачила акриловий камінь на виставці в Х’юстоні в 1966 році.
Саме з того часу починається ера штучного каменю. Матеріал викликав величезний інтерес, попри те, що він був представлений усього лише в чотирьох кольорах, але ці кольори і по сьогоднішній день залишаються самими затребуваними і популярними. Компанія запатентувала свій матеріал CORIAN, і 25 років була єдиним виробником штучного каменю. Це дозволило удосконалити технологію виробництва до високого рівня, зробити матеріал елітним і унікальним.
Завдяки інноваційному підходу і широкій колірній палітрі DuPont™ Corian® утілить в життя усі ваші бажання в дизайні вашого будинку. Досягайте своєї мрії, вибираючи якісний продукт, який радуватиме вас у будь-якій ситуації.
 
Ви можете обрати будь-який вподобаний колір акрилу. ПОПЕРЕДЖАЄМО: колір на сайті може незначно відрізнятися від оригіналу, в залежності від призначеного для користувача екрану.
КАТЕГОРІЯ А, В
КАТЕГОРІЯ С
КАТЕГОРІЯ D
КАТЕГОРІЯ Е
КАТЕГОРІЯ F
КАТЕГОРІЯ G